omgbiebz

Alla inlägg den 23 februari 2013

Av CEMT Bieber - 23 februari 2013 19:27

Justin

 


Ungefär en vecka senare hade jag äntligen tid för mina kompisar igen. Jag hade saknat min familj så himla mycket, så jag könde att jag  behövde ge dom lite tid. Sedan hade de andra haft sina egna angelägenheter också.

 Vi bestämde oss för att åka till närmsta galleria och hänga där en stund. Chaz var inte ett så stort fan av shopping (Inte Alex heller för den delen) men jag och Jessica kunde definitivt njuta av en shoppingtur. 

 När klockan slog tolv sms:ade jag skulle komma och hämta henne. Chaz och Jess ville av någon anledning ta bussen istället, så... Dom fick väl göra det.

 Jag rattade upp på hennes uppfart och tutade. Omedelbart rusade hon ut genom dörren. Hon hade svarta jeansshorts och ett linne med något band jag aldrig hade hört talas om innan. Den var djupt urringad, så man fick en skymt av hennes mörk lila spets bh. Inte riktigt likt Alex, men hon klädde i det.

 " Värst vad du var snygg idag." sa jag när hon hoppade in i passagerar sätet, lät blicken glida lätt kring hennes kropp. Hon slog till mig med sin väska.

 " Pervo."

 " Äsch, du älskar mig ändå." Jag menade såklart på ett vänskapligt vis. Jag var rätt säker på att Jess var den rätta för mig. Förmodligen hade jag fel, och allt skulle gå åt pipsvängen, men just nu kändes det rätt. 

 Vi körde längs med motorvägen i ett par minuter innan jag svängde in på en sidoväg som tog oss till gallerians parkering. 
 " Bra att du föreslog det här med shopping. Jag behöver nya tröjor..." sa Alex och steg ut ur bilen. Det förklarade nog det urringade linnet. 

 Jag drog ner mössan lite längre ned för pannan och fäste blicken vid asfalten. Jag hörde Alex skrocka åt mig. 

 " Vadå? Vill du bli begravd i en hög med fangirls eller?" snäste jag åt henne. 

 " Jag trodde du älskade dina beliebers." sa hon och sparkade till en sten. Den flög iväg över parkeringen, men träffade turligt nog ingen bil. 

 " Det gör jag, jag orkar bara inte bli översprungen idag." Jag älskade mina fans över allt annat, men jag ville inte alltid... Få dom över mig. Jag ville känna mig normal någon gång ibland.

 " Om de fick syn på dig tror jag inte att de skulle springa över dig." Min mobil plingade till. 

Från: Chaz, tha broo.


Till: Juju


Hey vi är @ starbucks.

 

 Jag knappade ihop ett snabbt svar om att vi var påväg. Det var inte så mycket folk inne i gallerian vilket var possitivt. Vi letade oss fram till starbucks. När vi gick in genom dörren slog lukten av kaffe emot oss. Min blick landade omedelbart på Jessica. Hon hade svarta shorts, nästan lika dana som Alex, men en rosa och vit randig t:shirt på överkroppen istället.

 " Tjena." sa Alex och gick fram till dom, ruffsade till Jessica i håret lite grann.

 " Hallå, vad var det där bra för?" sa hon. Nej, börja inte bruka nu...

 " Ta den lugnt prinssessan." svarade Alex och sjönk ned på stolen bredvid Chaz. Till min förvåning log bara Jessica mot henne. 

 Det var något possitivt i alla fall.

_______________________________________________________________________________________________

IM SOOOO SORRY!!

Tjejerna har tjatat på mig, men jag har helt enkelt inte haft orken att uppdatera... Ni får hata mig om ni vill! Nåja, Jess och Alex är sams nu i alla fall! Kommentera är ni söta! (Vi älskar er som redan gör det, hehe!)

Anyways, ha en bra dag. Lycka till med läxor och sånt.

 //CEMT

Not swedish?

Presentation


Hej vi är fyra tjejer som älskar Justin B! Här kommer vi skriva fanfics om honom. Hoppas ni gillar det och kommentarer betyder mycket.
Kram på er//CEMT!!!

Omröstning

Vem ska få Justin??? :D
 Alex!!!
 Jess!!!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Prata med oss! :D

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards