omgbiebz

Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

Kapitel 36 "That Bitch!"

Av CEMT Bieber - 28 maj 2013 19:32

 

Chaz

 

 

Jessica hade sin vänner hemma hos oss, så jag höl mih utomhus på mig skateboard. Mörkret kom sent, så det var fortafrande ljust. Jag rullade ner för gatan utan att veta vad jag skule göra. Det pärlvita huset såg tomt ut, de hade flyttat. Det var rätt tråkigt, jag brukade alltid hälsa på dem, nu finns de inte där längre. Jag minns fortafarnde när jag nöstan dödade pojken. Det var inte mitt fel, han hade tur som klarade sig, men jag var fortfarande skamsen. Jag ruklade vidare förbi alla hus. Funderade på om jag skulle åka till Jasmine, eller kanske Alex. Jag har inte varit med Alex på rätt länge nu, iaf inte ensam. Justin och Jess har alltid varit med, och då har vi bara pratat om hennes sjukdom eller deras bröllop. Mest bröllopet, de verkar ha glömt bort cancern. Alex har inte det, och det sårar henne när vi pratar om det dumma brölloppet. Men kärleksparet verkar inte märka det alls. De är i sin egna värld där allt är perfect...så jävla perfekt och problemfritt. Jag stannade ilsket och kände för att skrika. Just nu var det sämsta tillfället att ha ett brölopp. Alex hade ju förfan cancer, hon kan dö om det inte botas på rätt sätt. Fattar de inte det? Fattar dem inte att det sårar henne, att hon har sia´dumma känslor för den där idioten? Jag suckade och rullade vidare. Jag tänkte åka till Alex, jag ville prata med henne...ensam. Utan Jess och Justin.


Hey, är det okej om jag kommer över? Jess har sina vänner hemma hos oss, och har inte lust att sitta bland en grupp fjortisar. ;)


Jag skickade smset och fick snabbt mitt svar.


Haha, självklart. Skulle nog behöva lite sälskap. Ser bara på nåt hemskt program om sniglar. Det är väldigt långsamt. ;)

 

Haha låter kul. Comming soon! :)

 


Jag klev rakt in i Alex hus. Hon var van med det, det fanns ingen anledning till att knacka på. Jag hittade henne i vardagsrummet där hon låg på soffan med en påse chips i handen och kollade på naturkanalen som idag handlade om sniglar.

- Tja, sa jag leende och hon satte sig upp och jag satte mig ner bredvid henne.

- Tja, svarade hon och räckte chipsen till mig. Jag tog en näve.

- Måru bra? frågade jag och hon nickade.

- Lögnare, suckade jag och hon såg på mig. Inte alls glad...sorgsen.

- Förlåt...jag bara, sa hon och begravde ansiktet i händerna. Hon grät sällan, hon var ju Alex. Alex gråter aldrig, speciellt inte offentligt.

- Det är okej att gråta vet du. Du är sjuk och jag vet vad du känner för Justin. Me du brde verkligen släppa honom, sa jag och lade en arm om henne. Hon började skaka svagt, men hon grät inte högt. Hon försökte verkligen att låta bli.

- Jag kan inte hata honom...jag kan bara inte, snyftade hon och torkade sig o ögonen.

- Jag förstår dig. Jag är väldigt arg på honom...men jag kan nog inte hata honom heller, suckade jag.

- Han är ju Justin..., sa Alex och jag nickade.

- Vår vän...


Vi satt och kollade på naturkanalen ett tag, tysta, tills min mobil plingade till och jag tog fram den. En bild från Justin. Jag öppnade bilden och stirrade på den. Var det...var det Jasmine som kysste Jess förra pojkvän? Alex såg också bilden och stirrade på den. Var Jasmine otrogen? That Bitch! Mobilen plingade till igen och jag läste Justin meddelande.


Såg dem på stan, tyckte du borde veta. Jag är ledsen bro. :(

 


Jag skickade tillbaka.


Jag förstår inte hur hon kunde göra så....tack...jag ska bara gå och hoppa från ett stup.

 


- Nej, du ska inte hoppa, sa Alex allvarligt.

- Nej sj'lvklart inte...låt mig bara...jag går ut...


Jag sprang ut ur huset och hoppade upp på min skateboard och började åka i full fart mot stan. På bilden stod de utanför HM, jag behövde bara skynda mig dit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag hoppas att det blev bra! :) Kommentera är ni söta? 

//CEMT

 
 
Amanda

Amanda

29 maj 2013 20:31

MEEER SÅ BRA SLUTA ALDRIG SKRIVA SNÄLLA NI!

http://Pandamanda99.bloggplatsen.se

CEMT Bieber

30 maj 2013 17:54

Tack så myket! :) Vi har inte tänkt sluta. :)
//Tilda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av CEMT Bieber - 14 juni 2013 23:13

Det är lite småkul hur vissa personer är redo att neka sig själva när de är utpekade.          Synd bara att personer som gör såhär sätter sig själva i en ännu dummare position, först läste hon vår usla novell, och sedan nekade hon att hon ...

Av CEMT Bieber - 2 juni 2013 19:00

Fanfictions.  Många av dem är så bra.  Men många är så dåliga. Det som är synd är just att så många läser de värre. Självklart är åsikter olika, men ibland är vissa noveller så fullkomligt fulla av bullshit att man kan inte låta bli att klia si...

Av CEMT Bieber - 2 juni 2013 16:03

Jessica hade väntat på den här dagen ända sedan hon vaknade upp ur sin så kallade koma. Och nu var den äntligen här! Hela morgonen hade gått åt till förberedelser; hon skulle sminkas, få håret lagat, naglarna lackade, klänningen på... Hon hade älskat...

Av CEMT Bieber - 30 maj 2013 19:00

Chaz     Jag åkte så snabbt jag kunde tills jag kom fram til hm, och där stod de fortfarande med armarna om varandra.  - Du har gjort nog, först min syster och sen det här, röt jag och dem ryckte till och Jasmine såg rädd på mig. - Hey Chaz...

Av CEMT Bieber - 28 maj 2013 18:30


    Jessica     Jag stod ännu framför spegeln och fyllde på ed mascare när det ringde på dörren.  - KOM IN! skrek jag så högt jag kunde, och skyndade på med mascaran. Sedan sprang jag ner för trapporna och möttes av en förväntande Bella...

Not swedish?

Presentation


Hej vi är fyra tjejer som älskar Justin B! Här kommer vi skriva fanfics om honom. Hoppas ni gillar det och kommentarer betyder mycket.
Kram på er//CEMT!!!

Omröstning

Vem ska få Justin??? :D
 Alex!!!
 Jess!!!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Prata med oss! :D

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards