omgbiebz

Direktlänk till inlägg 2 juni 2013

Kapitel 38 "I love you" (Last chapter)

Av CEMT Bieber - 2 juni 2013 16:03

Jessica hade väntat på den här dagen ända sedan hon vaknade upp ur sin så kallade koma. Och nu var den äntligen här! Hela morgonen hade gått åt till förberedelser; hon skulle sminkas, få håret lagat, naglarna lackade, klänningen på... Hon hade älskat varje sekund, för hon visste att det var det här hon hade väntat på i hela sitt liv. Idag skulle hon säga ja till världens bästa man och de skulle leva lyckliga i alla sina dagar!

Nu stod Jess tillsammans med sin bästa bror utanför kyrkans enorma dörrar och väntade på att musiken skulle börja spela. Allting kändes precis rätt, allting var perfekt. Frisyren, sminket, klänningen, Justin... Till och med Alex hade bestämt sig för att komma, fastän de inte haft så bra kontakt efter olyckan. Trots det var Jess väldigt lycklig för att Alex hade bestämt sig för att komma, det betydde mycket för henne. Alex hade trots allt varit lite som en storasyster till henne. 

När de hörde musikens första ljuva ton greppade Chaz Jessicas hand. Dörrvakterna öppnade dörrarna, och innan syskonen började gå log de stort mot varandra. Nu var det dags.


Alex hade egentligen inte velat komma. Det var nästan som om hennes stolthet stod på spel, om hon kom så förlorade hon på något underligt spel. 

   Först hatade hon Jess för att hon hade tagit Justin ifrån henne och sedan ens vågat fråga Alex om hon ville vara en brudtärna, när hon så väl visste att det bara skulle göra ondare att se dem tillsammans. 

Men dagen innan bröllopet hade hon ändrat sig, ringt Jess och frågat om hon fortfarande var välkommen. Jess hade sagt att det var hon förstås, och Alex insåg då hur otroligt vänlig Jess egentligen var. Trots att hon nästan hade kysst Justin så var hon inte alls arg på Alex och var redo att knyta ihop vänskapsbanden igen. Och hon var inte svartsjuk heller, hon visste att Justin älskade henne. 

De skulle bli lyckliga tillsammans, det visste Alex där hon satt där längst fram och tittade på paret som verkade lysa av glädje. 

Jess hade på sig en otroligt elegant bröllopsklänning som likt ett moln utbredde sig runt henne. Justin stod bredvid henne, iförd svart kostym, lång och vacker som bara en ung man kunde bli. 

   Alex önskade att de skulle ha ett långt, lyckligt liv och torkade bort tårarna ur ögonvråna precis då Justin skulle säga "I do". Hennes drömprins hade varit någon annans drömprins, hon hade förlorat slaget. 


Justin såg ner på Jess. Hon var vacker... Men samtidigt det fulaste han någonsin sett. De ögon som varit sp attraktiva till honom en gång i tiden hade på något sätt tappat all sin glöd, och de läpparna han alltid velat kyssa verkade nu vara det mest motbjudande han någonsin sett. Hon såg ut som de mest desperata av hans fans.

 Ingen behaglig tanke.

Nu när han tänkte efter, vad gjorde han här? Han hade en karriär att utföra och fullborda, att skaffa familj stod inte direkt på listan. Han var tvungen att få minst en billboard etta innan dess.


 Medan Jessica svarade med sin höga röst på prästens fråga såg han ut över publiken. Hans blick fastnade på Chaz. Hans minne letade sig tillbaka i tiden när de var små, när Justin hade sina små problem och Chaz hade alltid varit där. Till exempel när han skulle välja kläder till Baby videon. Chaz hade varit där. Chaz, Chaz, Chaz.

Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz, Chaz...

Varför hade han inte sett det tidigare.

 "Och du då, da Biebz, tager du den här bruden du träffade för tre månader sedan?"

Enlig alla kassa fanfics där ute, så visste Justin att han borde säga ja. 

Men hans hjärta... Hans hjärta sa något annat.

 Hans hjärta röstade inte på den fugly bruden framför honom... Utan på Chaz.

 

Chaz märkte att något var fel. Justin stod tyst framför Jessica som väntade på honom. Han borde ha svarat vid det här laget. Det var väl självklart att nu när de äntligen stod där i kyrkan med alla dessa människor som väntade på honom, att han skulle yttra de orden som alla förväntade sig att han skulle? 

 Chaz började känna sig nervös när tanken slog honom. "Vill Justin verkligen det här? Vill min Juju gifta sig med Jess?". Han såg på Justin som mötte hans blick, blicken var inte lycklig, snarare panikslagen. Han ville inte det här, han ville inte gifta sig med Jess. Det förstod Chaz nu. En sak till förstod han. Han förstod varför han inte ville att Justin skulle gifta sig med Jess, varför han inte ville att Justin skulle vara med Alex...för han älskade honom. Han älskade Justin. Han ville inte att någon annan än han själv skulle stå där uppe och höra de där orden från honom. Han ville vara den som hörde honom säga "I do", och han ville svara samma sak. 

 Plötsligt släppte Justin Jess händer och såg ursäktande på henne. Han hade gjort sitt val. Han sprang fram till Chaz som reste sig och han tänkte säga något, men Chaz avbröt honom genom att slå armarna om hans hals och pressa sina läppar mot hans. Justin slog armarna om sin Zuzu och drog honom tätt intill sig. Chaz märkte att alla stirrade, och han hörde deras upprörda viskningar, men han brydde sig inte. Allt han brydde sig om var mannen i hans famn, den mannen han ville tillbringa resten av sitt liv med. Justin hade alltid funnits där för honom. Kanske inte så nära, ofta väldigt långt borta, men han hade alltid hjälpt honom på det vis han kunde. 

 Chaz avslutade kyssen och lutade sin panna mot Justins axel.

- Zuzu? viskade Justin i hans öra.

- Ja sötnos? svarade han med ett leende och mötte sin mans blick.

 - Jag älskar dig, sa Justin och Chaz sprack upp i ett brett leende innan han kysste honom igen.

-Jag älskar dig med, det har jag alltid gjort.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Vi hoppas att ni gillade twisten ;D

P.S Förklaring kommer senare.

Kommentera! :D

//CEMT





 
 
Amanda

Amanda

2 juni 2013 21:07

Det hade jag verkligen inte för väntat mig :) men det var bra!

http://Pandamanda99.bloggplatsen.se

CEMT Bieber

2 juni 2013 21:14

Det antog vi inte heller! :3 Thank you, vi försökte så gott vi kunde med det här kapitlet! ^^
//Tilda xD

 
Ingen bild

hanna

4 juni 2013 22:42

Vänta lite... Justin och Chaz kysstes? Är dem homosexuella?

CEMT Bieber

6 juni 2013 19:26

Nej, två killar som hånglar är totallt heterosexuellt.
P.S Det ska vara "de" där, hjärtat.
//Cecilia

 
Ingen bild

Jolinne

8 juni 2013 20:46

Åh, det var en total chock, men bästa slutet någonsin. Wow, ni är för grymma!<3

CEMT Bieber

9 juni 2013 20:07

Hihi, aaw tack du är så snäll! :)
Kram // Ebba

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av CEMT Bieber - 14 juni 2013 23:13

Det är lite småkul hur vissa personer är redo att neka sig själva när de är utpekade.          Synd bara att personer som gör såhär sätter sig själva i en ännu dummare position, först läste hon vår usla novell, och sedan nekade hon att hon ...

Av CEMT Bieber - 2 juni 2013 19:00

Fanfictions.  Många av dem är så bra.  Men många är så dåliga. Det som är synd är just att så många läser de värre. Självklart är åsikter olika, men ibland är vissa noveller så fullkomligt fulla av bullshit att man kan inte låta bli att klia si...

Av CEMT Bieber - 30 maj 2013 19:00

Chaz     Jag åkte så snabbt jag kunde tills jag kom fram til hm, och där stod de fortfarande med armarna om varandra.  - Du har gjort nog, först min syster och sen det här, röt jag och dem ryckte till och Jasmine såg rädd på mig. - Hey Chaz...

Av CEMT Bieber - 28 maj 2013 19:32


  Chaz     Jessica hade sin vänner hemma hos oss, så jag höl mih utomhus på mig skateboard. Mörkret kom sent, så det var fortafrande ljust. Jag rullade ner för gatan utan att veta vad jag skule göra. Det pärlvita huset såg tomt ut, de hade ...

Av CEMT Bieber - 28 maj 2013 18:30


    Jessica     Jag stod ännu framför spegeln och fyllde på ed mascare när det ringde på dörren.  - KOM IN! skrek jag så högt jag kunde, och skyndade på med mascaran. Sedan sprang jag ner för trapporna och möttes av en förväntande Bella...

Not swedish?

Presentation


Hej vi är fyra tjejer som älskar Justin B! Här kommer vi skriva fanfics om honom. Hoppas ni gillar det och kommentarer betyder mycket.
Kram på er//CEMT!!!

Omröstning

Vem ska få Justin??? :D
 Alex!!!
 Jess!!!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Prata med oss! :D

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards